Sıkça Sorulan Sorular

sıkcasorular
1-  Soru: Bistro Masa Nedir?
Cevap: Bistro Masa, küçük lokanta, küçük bar, cafe, disko, fuar ve organizasyonlarda kullanılan Yüksek Masalara verilen genel bir isimdir.

 

2-  Soru: Sadece Bistro Masa üretimimi yapıyorsunuz?
Cevap: Hayır. Firmamız Bistro Masa, Cafe Masası, Masa ve Sandalye, Bar Sandalyesi, Sandalye Modelleri, Berjer Koltuk, Sedir Takımları Tüm Mobilya Ürünleri ve Özel Siparişlerinizin üretimini gerçekleştiyor.

 

3-  Soru: Sitedeki fiyatlarınız perakendemi yoksa toptan satış fiyatlarınızmı?
Cevap: Sitede görmüş olduğunuz fiyatlar toptan satış fiyatlarımızdır. Perakende satışımızda bulunmaktadır.

 

4- Soru: Fiyatlarınız neden bukadar uygun?
Cevap: Bistro Masa olarak, ürünlerimizi aracısız imalattan tüketiciyle buluşturuyoruz, bu yüzden fiyatlarımız diğer firmalara göre daha uygun.

 

5-  Soru: Kargoyu hangi firmalarla gönderiyorsunuz?
Cevap: Ürünlerimizi anlaşmalı olduğumuz ambarlar aracılığı ile gönderiyoruz.  (Ambarlar aracılığı ile gönderme nedenimiz bazı ürünlerimiz için diğer kargo firmaları ürünün fiyatından fazla kargo ücreti istedikleri için)

 

6- Soru: Yurtdışına ürün gönderiyormusunuz?
Cevap: Evet. Yurtdışına ve Türkiyedeki bütün şehirlere ürün  gönderimi yapıyoruz.

 

7- Soru: Özel sipariş üzerine üretim yapıyormusunuz?
Cevap: Evet. Özel siparişleriniz için [email protected] mailiyle bize ulaşabilirsiniz. Yada istediğiniz kumaşı bize ulaştırmanız durumunda size özel tasarım yapmaktayız.

Önemli Not: Özel siparişlerin geri iadesi yapılamamaktadır.

 

8-  Soru: Ödemeyi nasıl yapabilirim?
Cevap: Ödemelerinizi dilerseniz banka hesap numaralarımıza havale ile yada firmamızdan kredi kartına taksit veya nakit olarak yapabilirsiniz.

 

9- Soru: Kargo ücreti kime ait?
Cevap: Kargo ücretleri alıcıya aittir.

Ana Sayfa | İrtibat | Referanslarımız | Site Haritası
Cari Bilgilerimiz Firma Adı : Bistro Masa Adres : İstiklal Caddesi Altıntepsi Mahallesi No:18-20B Bayrampaşa - İSTANBUL V. Dairesi: BAYRAMPAŞA V. No. : 40048549734
Bu sitede yer alan her türlü resim, ürün ve içerik Bistro Masa firması tarafından hakları korunmaktadır. Resim ve içerikler hiçbir şekilde kullanılamaz

Cafe Masa Sandalye

.
Copyright ©2012 Bistro Masa All Rights Reserved
DMCA.com Protection Status

66 sorgu 0,343 saniye