Sol Menüler

2014 Sandalye Modelleri

Toplam 2 oy üzerinden ortalama 5.00 puan aldı.


2014 Sandalye Modelleri

2013 Yılının sonlarına gelişimizle birlikte, tüm sektörlerde olduğu gibi tüketicilerin ilgisi mobilya sektöründe de 2014 sandalye modelleri üzerinde yoğunlaşmaktadır. Dekorasyon dünyasında elbette moda kavramı, giyim sektörü gibi aşırı değişken ve sıra dışı oluşumlardan oluşmamaktadır. Klasik mobilyalar ve modüler mobilyalar gibi alt kategoriler arasında tatlı bir rekabet hali ile ilerleyen dekorasyon modası, 2014 sandalye modelleri konusunda özellikle kafe ve bar sandalyesi tasarımlarında son derece özel çalışmalarla dekorasyon dergilerindeki yerini almakta.

Sandalye Modelleri Tercihi Nasıl Yapılmalıdır?

Bir model tercihi yapılırken, öncelikle masa ve sandalye modelleri iyice araştırılmalıdır. Kullanılacak mekanın dekorasyonu ve gereksinimleri ise, ürün tercihi yapılırken, önemli bir kriter olarak kesinlikle göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin sürekli suyla temasın olacağı havuz kenarına yerleştirilecek bar tipi modeli tercihinde, suya karşı dayanıklı olmayan bir  modeli tercih edilmemelidir.

Elbette ürünlerin tasarımlarına yön veren etken tüketicilerin talepleri doğrultusunda gelişmektedir. Bu açıdan yaklaşıldığında 2014 sandalye modelleri için metal ve deri karışımı, farklı tarzlara uyum sağlayabilen tasarımların ön planda olması öngörülmektedir. Ev dekorasyonu ile işyeri dekorasyonu elbette farklılık göstermektedir. Evlerde bu tip ürünler tercih edilirken, evin genel rengi, sandalyelerin birlikte kullanılacağı mobilyalar gibi faktörler göz önünde bulundurulmaktadır. Ancak işyerlerinde bu faktörlere müşteri beklentileri gibi farklı faktörler de eklenmektedir.

Sandalye Kategorilerine Göre 2014 Sandalye Modelleri

Yeni sandalye modelleri

2014 Sandalye modelleri konusunda tasarımcılar yeni çalışmalarını yavaş yavaş tanıtırken, bazı önemli sandalye modelleri ve 2014 tasarımlarına birlikte gözatmaya ne dersiniz? Thonet sandalyeler kullanım alanları gereğince her yıl olduğu gibi, yeni yılda da tüketicilere birbirinden şık tasarımlarla sunulacak ürünler arasındaki yerlerini almaktalar. Özellikle kafe dekroasyonu yapılırken öncelikli tercihler arasında yerini almakta olan petli sandalye modelleri ise gerek sundukları şık görsellik, gerek son derece rahat oluşları ile işyerleri için alternatiflerine nazaran ön plana çıkmaya devam etmektedir.

Ahşap modeller ise evlerine gönülden bağlı olanların vazgeçemedikleri bir dekorasyon öğesi olarak, önemli bir yere sahiptir. Yeni tasarımlar konusunda zengin çalışmaların yapıldığı 2014 ahşap sandalye modelleri ile klasik çizgiye bam başka bir boyut katılabilmektedir. Metal modeller ise işyerlerinin dayanıklı ve şık bir alternatif arayışına özel çözümleri ile büyük bir ilgi görmektedir. Bu ilgiye karşı duyarsız kalmayan dekorasyon dünyası tasarımcıları, yeni yıl için de oldukça özel sandalyeler ile tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.


'2014 Sandalye Modelleri' için yorum yapan ilk kişi siz olun.





BENZER ÜRÜNLER